Over ons

Over ons

Over GB omheining

Gerard Berendsen is in 2000 begonnen met het verkopen en repareren van aanhangwagens en paardentrailers. In 2007 is daar de verkoop en het plaatsen van omheiningen bij gekomen. Sinds 2017 is zijn zoon Gijs Berendsen mede-eigenaar geworden en runnen ze samen het bedrijf. In 2018 zijn de bedrijfsnamen ‘Berendsen Omheiningen’ en ‘Berendsen Hekwerken’ komen te vervallen en zijn we verder gegaan onder de naam GB omheining.

Kwaliteit en duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We gebruiken dan ook uitsluitend kwalitatieve producten van betrouwbare partners. Een belangrijk partner van ons is de firma Van Swaay, de toekenning “Hofleverancier Bij Koninklijke Beschikking” bevestigd de goede reputatie van het bedrijf. Het hout dat wij via Van Swaay hebben is uitsluitend duurzaam geproduceerd uit verantwoorde bossen. Ook het plaatsen van de omheiningen vinden wij heel belangrijk. Dit gebeurt met dezelfde kwaliteit en duurzaamheid als het materiaal. We hebben het plaatsen dan ook in eigen beheer en doen dit met veel plezier. Het plaatsen doen we met behulp van onze moderne machines. Door de palen te heien staan ze direct vast en zijn er geen nadelige gevolgen voor diegene die het plaatst. Ook eventuele zwakke plekken in de palen worden direct opgemerkt waardoor ze vervangen kunnen worden voordat er nadelige gevolgen voor onze klanten ontstaan.

Naast houten omheiningen en schuttingen kunt u ook voor ijzeren hekwerken bij ons terecht. Door onze brede kennis en ons assortiment kunnen wij de klanten ontzorgen en altijd een passende oplossing bieden.

Kortom: Wij hebben plezier in ons werk en staan voor kwaliteit en duurzaamheid. We kunnen u geheel vrijblijvend adviseren en een passende offerte maken.

Overname Boavista omheiningen door GB omheining.

Vol trots mogen wij bekendmaken dat GB omheining het welbekende Boavista omheiningen van Toon van Pul heeft overgenomen. Na 5 jaar succesvolle samenwerking met Boavista, voelen wij ons vereerd om dit toonaangevende bedrijf voort te mogen zetten. Voor u zal er weinig veranderen. Zo zult u de bekende gezichten blijven zien en kunt u de kwaliteit en service van ons verwachten zoals u dat gewend bent. Boavista omheiningen is niet alleen in Nederland een bekende naam in de wereld van omheiningen. Ook in België en Duitsland is Boavista reeds een gevestigde naam. Naast het plaatsen van omheiningen, stallen en longeercirkels in Nederland zullen wij ons nu dus ook wat meer gaan richten op onze buurlanden België en Duitsland. Net als Boavista omheiningen plaatsen onze vakkundige monteurs de hekwerken en omheiningen machinaal en staan wij garant voor kennis, kwaliteit en service.

Wilt u meer informatie over Boavista omheiningen? Bezoek dan eens de website:
boavistaomheiningen.nl

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Telefonisch via: 0313-476311
- of via -